En overkommelig og bæredygtig løsning: ID.1 sætter fokus på bykørsel og grønne ambitioner

 

Volkswagen har annonceret deres seneste tilføjelse til deres voksende elbilflåde - ID.1. Den nye bil vil falde ind i mikrobilsklassen og vil koste under 150.000 kroner.

 

Volkswagen har bekræftet, at ID.1 vil blive baseret på den samme modulære elbilplatform som de øvrige biler i ID-serien og forventes at blive lanceret i 2025.

 

Volkswagens ambitioner om at øge deres elbilsandel

 

Volkswagen har store ambitioner om at øge deres elbilsandel i Europa til 80%, og lanceringen af ID.1 vil hjælpe dem med at nå dette mål. Volkswagen har allerede lanceret flere nye elbiler, herunder ID.3, ID.4 og ID. Buzz, og der er flere på vej.

 

ID.1 vil være den billigste elbil i Volkswagens portefølje, og den forventes at blive en populær løsning for byboere og pendlerne. Med en rækkevidde og ydeevne, der endnu ikke er bekræftet, vil Volkswagen forsøge at positionere ID.1 som en overkommelig, men stadig imponerende, indgang til elbilmarkedet for mange kunder.

 

Læs videre nedenfor: 

ID.1s design og teknologi

 

Selvom det endelige design af ID.1 endnu ikke er endeligt afsløret, kan vi forvente et moderne og kompakt udseende, der følger linjerne i de øvrige ID-modeller.

 

Volkswagen vil sandsynligvis også inkludere avanceret teknologi og sikkerhedsfunktioner, som vi har set i de andre biler i ID-serien. Dette inkluderer muligvis adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og lane assist.

 

Batteri og ladning

 

Det er endnu ikke bekræftet, hvilken type batteri ID.1 vil benytte, men det forventes at Volkswagen vil tilbyde forskellige batteristørrelser og rækkevidder for at imødekomme forskellige behov. Hurtigladning vil sandsynligvis også være en mulighed for at gøre det nemmere og mere praktisk for ejere at holde deres ID.1 opladet.

 

Konkurrence og marked

 

Volkswagen ID.1 vil konkurrere med andre små elbiler på markedet som Renault Zoe, Peugeot e-208 og Opel Corsa-e. Volkswagens stærke brand og erfaring inden for elbilsmarkedet, kombineret med en attraktiv pris og forventet høj kvalitet, vil sandsynligvis gøre ID.1 til en seriøs konkurrent i mikrobilsklassen.