Bliv forhandler banner

Bliv forhandler på Danmarks grønne bilportal

Klimabiler.dk er den eneste markedsplads som udelukkende beskæftiger sig med fremtidens hybrid og elbiler i Danmark.

Bilindustriens udvikling

Den rivende udvikling i bilindustrien, gør at nye begreber og information gør sig gældende. 

Hos Klimabiler sørger vi for at vores kunder er opdateret med de seneste informationer omkring el og hybridbiler. Vores mission er at sikre kunden er velvidende omkring markedet, når de henvender sig til dig som forhandler.

En del af vores mission er at levere relevant indhold for at oplyse kunden omkring markedet samt guide forbrugeren igennem købsprocessen.

Hvad betyder dette for dig?

Det betyder at du vil modtage kunder som er bedre oplyst og ved mere om klimavenlige biler. 

Det er med til at optimere købsprocessen, da kunden er velvidende om markedet samt hvilken bil der passer ind i deres behov. Vores partnere nævner at den type kunder har tre gange større sandsynlighed for at fuldføre købsprocessen modsat andre traditionelle 3. parts leads. 

Klimabiler.dk er den eneste markedsplads som udelukkende beskæftiger sig med fremtidens hybrid og elbiler og vi vil gerne have dig med som forhandler. Den ene kan ikke lykkedes foruden den anden og sammen vil vi kunne skabe en unik platform med henblik på en grønnere fremtid. 

Forbrugeren kan enten selv kan logge ind og deltage som anmelder eller gå på udforskning i videoer, anbefalinger, lade-tider og bilspecifikationer m.m.

Det skaber grundlag for en voksende niche af kunder som er interesseret i denne type biler. 
På den måde skaber det fordel over for dine konkurrenter med os på din side og den større viden omkring hybrid og elbiler.

Vi uddanner kunderne, så du kan fokusere på at sælge!

Fremhævede forhandlere på Danmarks grønne bilportal

Bliv forhandler idag

Din mail er sendt

Din mail er ikke sendt