Fisker Centers+ åbner i Wien og København, og kunder kan snart modtage den nye el-SUV med længste rækkevidde i Europa. 

 

Den amerikanske elbilproducent Fisker har annonceret, at deres nye el-SUV, Fisker Ocean, har en kombineret WLTP rækkevidde på op til 707 km. Denne rækkevidde overstiger Fiskers tidligere skøn på 627 km for topmodellen Extreme.

 

Fisker Ocean har den længste rækkevidde for en batteridrevet SUV på markedet i Europa i dag og kan potentielt køre fra Paris til Frankfurt på en enkelt opladning med lidt rækkevidde til overs.

 

Fisker Ocean tilbyder en betydeligt længere rækkevidde end andre el-SUV'er solgt i Europa, såsom Mercedes-Benz EQS SUV (587 km) og Tesla Model X (564 km).

 

Tre versioner at vælge imellem

 

Fisker Ocean er tilgængelig til reservation på Fiskers hjemmeside i tre versioner: Sport, Ultra og Extreme. Nogle af modellerne er allerede udsolgt i flere lanceringsmarkeder.

 

Ocean Sport-modellen har en enkelt motor, der yder 275 hestekræfter, og giver en acceleration fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder og en rækkevidde på 442 km.

 

Ocean Ultra-modellen er udstyret med en dobbelt motor, der yder 540 hestekræfter, giver en acceleration fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder og en rækkevidde på 627 km.

 

Topmodellen, Ocean Extreme, har en ydelse på 550 hestekræfter, giver en acceleration fra 0-100 km/t på 3,6 sekunder og en rækkevidde på 708 km.

 

Læs videre nedenfor: 

Forventet lancering i Europa

 

Fisker Ocean forventes at modtage europæisk typegodkendelse den 28. april 2023, hvorefter kundeleverancer kan begynde.

 

Fisker vil åbne de første europæiske Fisker Centers+ i Wien og København den 11. april, med yderligere Centers+ og Lounges i hele Europa og USA, som vil åbne i løbet af 2023.

 

Konklusion

 

Fisker Ocean er designet til at levere højt niveau af design, bæredygtighed, innovation, brugervenlighed og rækkevidde. Denne seneste meddelelse fra Fisker viser, at virksomheden har opfyldt sine ambitioner for rækkevidden og vil give køberne en lang rækkevidde og bekvemmelighed i enhver tur.