Over 300 partnere mødes på NIOs partnerkonference i Haikou for at drøfte energiudvikling og samarbejde omkring NIOs ambitiøse mål.

 

NIO, en af de førende kinesisk producenter af elektriske køretøjer, har afholdt en partnerkonference i Haikou, hvor over 300 partnere mødtes for at drøfte energiudvikling og styrke samarbejdet.

 

Formålet var at nå NIOs mål om at tilføje 1.000 batteriskiftestationer i 2023, hvilket kræver støtte fra alle samarbejdspartnere. Konferencen blev holdt samtidig med lanceringen af ​​NIOs tredje generation af batteriskiftestationer i Haikou, Hainan.

 

Styrkelse af partnerskaber

 

NIOs energidivision, NIO Power, afholdt partnerkonferencen for at styrke forholdet til partnere og diskutere, hvordan de kan samarbejde om at nå målet om at tilføje 1.000 batteriskiftestationer og 10.000 opladningsstationer i år.

 

Ifølge senior vicepræsidenten for NIO Power, Shen Fei, vil styrkelsen af ​​partnerskaber også sikre et solidt fundament for fremtidigt samarbejde.

 

Målet for 2023

 

NIOs CEO, William Li, har rapporteret, at den nye andel af eldrevne personbiler i Kina i 2022 nåede 27,6%, tre år før målet om at nå 25% i 2025.

 

For at følge med efterspørgslen planlægger NIO nu at tilføje 1.000 batteriskiftestationer i 2023, hvilket vil bringe det samlede antal batteriskiftestationer op på over 2.300 ved udgangen af 2023.

 

Læs videre nedenfor:

NIOs tredje generation af batteriskiftestationer

 

NIOs tredje generation af batteriskiftestationer blev præsenteret i Haikou, hvor den første station blev opført og lanceret i samarbejde med Shangri-La Hotel.

 

Produktionsklar i april, vil deployment af stationerne tage fart i maj, med en månedlig byggerate på 120-150 batteriskiftestationer fra juni måned.

 

Konklusion

 

NIO er dedikeret til at levere en problemfri oplevelse for deres kunder ved at bygge et solidt netværk af batteriskiftestationer og opladningsstationer, og ved at samarbejde med partnere vil NIO kunne nå deres mål og fortsætte med at udvide deres forretning i Kina og internationalt.