Mustang Mach-e bliver mere overkommelig for danske forbrugere efter prisnedsættelser

 

Ford Danmark har valgt at følge i Teslas fodspor og sænke priserne på Mustang Mach-e i Danmark med op til 85.000 kroner. Selvom priserne betegnes som en kampagne, kan man stadig spare en del penge på de forskellige modeller.

 

Mulighed for besparelse på Mustang Mach-e

 

Ford har sænket priserne på Mustang Mach-e i Danmark med op til 85.000 kroner. For eksempel kan man spare 70.000 kroner på den baghjulstrukne udgave med udvidet rækkevidde, som nu koster 440.000 kroner.

 

Den firehjulstrukne udgave med udvidet rækkevidde kan nu erhverves for 480.000 kroner, hvilket er 85.000 kroner mindre end før.

 

Ford planlægger billigere Mustang Mach-e

 

Ford har planer om at lancere en billigere version af Mustang Mach-e med et såkaldt LFP-batteri, som ikke kræver sjældne mineraler i form af kobolt og nikkel og derfor kan produceres billigere end de nuværende modeller.

 

Tesla har allerede brugt LFP-batterier i Model 3- og Model Y-udgaver med standardrækkevidde.

 

Læs videre nedenfor: 

Fremtiden for Mustang Mach-e i Danmark

Ved udgangen af februar var der indregistreret 2.492 eksemplarer af Ford Mustang Mach-e i Danmark. Det bliver interessant at se, hvordan prisnedsættelserne vil påvirke antallet af registreringer fremover.

 

Ford håber at tiltrække flere kunder med de nye priser og den billigere udgave af Mustang Mach-e med LFP-batteri.

 

Som en af de førende bilproducenter i verden er Ford dedikeret til at levere elektriske biler af høj kvalitet. Med prisnedsættelserne på Mustang Mach-e håber Ford at øge salget af elektriske biler i Danmark og forblive konkurrencedygtige på markedet.

 

Ford har også investeret i produktionen af elbiler globalt og planlægger at lancere flere elektriske modeller i fremtiden.

 

Det er tydeligt, at der er en stigende efterspørgsel efter elektriske biler, og både Ford og Tesla har vist, at prisnedsættelser kan have en positiv indvirkning på salget af disse biler.

 

Med den planlagte lancering af en billigere Mustang Mach-e med LFP-batteri kan Ford fortsætte med at imødekomme behovene hos en bredere gruppe af forbrugere og fortsætte sin mission om at skabe mere bæredygtige transportløsninger for fremtiden.