Om os banner

Klimabiler er fremtiden

El- og hybridbiler er med til at sikre en bæredygtig fremtid på kloden. Det er fremtidens teknologi på fire hjul, som nu er tilgængelig på Klimabiler.dk

Grundfortælling

Vi er et digitalt univers, der kører dig i stilling til at foretage købet af den el- eller hybridbil, der passer til lige præcis din livsstil, forventninger og kørselsbehov.

Fremtiden er bygget på den bedste og mest innovative teknologi.  El- og hybridbiler der hele tiden skubber til grænserne indenfor teknologi og køreoplevelsen. 

Elbils markedet er i konstant udvikling, ladestanderne sættes op overalt, og politikerne giver grønt lys til afgiftsnedsættelserne. Om en kort årrække, vil majoriteten af biler køre på el- eller hybrid - så hvorfor ikke starte i dag? 

Klimabiler kører i front mod fremtiden, som den førende platform for online handel med el- og hybridbiler. Vi skaber overblik og transparens om alt fra pris, forventet forbrug og til lade infrastruktur.

En tryg online bilhandel

Få rådgivning og svar på alle dine spørgsmål vedrørende grønne biler på www.klimabiler.dk inden du gør dig en handel.

Transparente priser

Få det fulde overblik over alle omkostninger ved at købe og eje en elbil - sammenlign med fossilbiler og få indsigt i priserne på den lange bane.

Høj kørselsglæde

Den hurtige acceleration, den lydløse motor og ingen bilos. Lækkert interiør og smart software, der tracker bilens performance og grønne egenskaber. El- og hybridbiler giver en unik køreglæde med ny teknologi.

Der er to sider i et hvert bilkøb.

Det er ikke altid kunden, der har det bedste indblik i bilmarkedet. Det vil Klimabiler.dk ændre!

Det gøres ved at strømline markedsplatformen og effektivisere købsprocessen. Et overskueligt site som er let overskuelig og nem tilgængelig for kunden, så alle aldersgrupper kan benytte platformen. På den måde er det både retfærdigt at være kunde samt forhandler. Klimabiler går ind for tillid og gennemsigtighed i købsprocessen, for i sidste ende vil den ene ikke lykkes uden den anden.

Alt i alt, så er kunden i sidste ende fokuspunktet hos Klimabiler.dk. Kunden skal have de bedste forudsætninger for at finde den bil som opfylder deres behov bedst.

Gå på opdagelse