Prisnedsættelser og kommende billigere model kan styrke Teslas position på elbilmarkedet

 

I marts 2023 blev Tesla Model Y den mest solgte bil i Danmark. Det er ikke overraskende, da Tesla satte priserne ned på både Model Y og Model 3 i januar 2023. Model Y blev op til 27 procent billigere, og Model 3 op til 23 procent billigere.

 

Måneden efter satte Tesla prisen yderligere ned på Model 3. Prisnedsættelserne har åbenbart haft stor betydning, da der blev solgt mere end seks gange så mange Tesla Model Y som nummer to på listen over de mest solgte biler i marts 2023.

 

Tesla-elbilen blev den mest populære bil i marts 2023

 

I marts 2023 blev der indregistreret 3.203 nye Tesla Model Y i Danmark, hvilket er imponerende. Til sammenligning blev der solgt 516 styk Peugeot 208, der lander på andenpladsen. Også på tredjepladsen finder vi en Tesla.

 

Her er det den mindre og lidt billigere Model 3, der blev solgt 443 af. Der er ingen tvivl om, at der er stor interesse for mere miljøvenlige elbiler, så længe prisen samtidig er overkommelig.

 

Læs videre nedenfor: 

Kommende model til 212.000 produceres i Shanghai

 

Tesla har for nyligt annonceret deres nye elbil, som vil have en pris på omkring 212.000 kroner, hvilket gør den til den hidtil billigste Tesla-model. Den nye model, som endnu ikke har fået sit officielle navn, vil have en rækkevidde på omkring 400 kilometer på en enkelt opladning og vil være produceret på Teslas Gigafactory i Shanghai.

 

Det er forventet, at den nye model vil være tilgængelig i løbet af det næste år. Med denne nye og mere overkommelige model kan Tesla for alvor bryde igennem på massemarkedet for elbiler.

 

Konklusion

 

Tesla har igen bevist deres popularitet i Danmark med Model Y som den mest solgte bil i marts 2023, takket være prisnedsættelserne på Model Y og Model 3 i januar 2023. Interessen for miljøvenlige elbiler vokser, og Tesla har netop annonceret deres kommende elbil, som vil have en pris på omkring 212.000 kroner og produceres på Gigafactory i Shanghai.

 

Med denne mere overkommelige model kan Tesla for alvor bryde igennem på massemarkedet for elbiler. Det bliver spændende at følge udviklingen på markedet for elbiler i de kommende år, hvor flere og billigere modeller forventes at komme på markedet.