VW-mærket vil opnå mindst 80% salg af elbiler i Europa i 2030 og lancere nye modeller under deres ID-serie for at nå dette mål.

 

Volkswagen Group har offentliggjort en revision af deres mål for salg af elbiler i Europa. Det nye mål er at opnå mindst 80 procent salg af elbiler i Europa i 2030, ifølge Thomas Ulbrich, leder af VW-mærkets New Mobility-forretningsenhed for software og selvkørende biler.

 

Det nye mål er væsentligt højere end det tidligere mål på 70 procent for 2030, som blev annonceret i 2021 under VWs elektrificeringsstrategi. Ulbrich fortalte Automobilwoche, at VW-mærket har det mest ambitiøse mål af alle Volkswagen Group-mærker, som omfatter Audi, Skoda og SEAT/Cupra.

 

For at nå dette ambitiøse mål vil Volkswagen lancere en række nye og opdaterede modeller under deres ID-serie af elbiler. I øjeblikket udgør fuldt elektriske biler kun lidt over 10 procent af VW-mærkets samlede personbilsalg.

 

Læs videre nedenfor: 

Volkswagen vil lancere ID.7, en eldrevet sedan af Passat-størrelse, der forventes afsløret den 15. marts og vil blive leveret til europæiske kunder inden udgangen af 2023.

 

Selvom VW ikke ændrer deres fuldt eldrevne mål for andre store markeder, såsom Kina og USA, forbliver målene på 50 procent for disse lande. Volkswagen understreger deres engagement i elektrificeringsstrategien med dette ambitiøse mål og viser, at de er en af de førende virksomheder i denne sektor.