Billedet er en rendering, ikke lavet af Tesla, og er derfor ikke det endelige design

Elon Musk har fortalt at bilproducenten Tesla, sigter mod at annoncere en ny, billig, Tesla. I følge rygterne kan prisen starte ved kun $25.000. Den nuværende billigste Tesla-variant er en Tesla Model 3 SR+ som starter ved lige knap $32.000. 

Prisen kunne ændre meget, da vi kan se frem til en elbil med en pris på omtrent 275.000 kr. 

MEN.... endnu vildere end prisen er Elon Musk's forventinger til bilen, den skal eftersigende produceres uden et rat og pedaler. 

Elon Musk har selv udtalt:

Tesla will make a compelling $25,000 electric vehicle that is also fully autonomous.

Elon Musk har gjort det klart at dette nye prispunkt kan opnåes gennem Teslas nye batteri og batterifremstillingsindsats, hvilket kan reducere batteriomkostningerne med op mod 50%. 

Tilbage i 2019 afslørede Tesla et billede af et køretøj uden rat og pedaler og sagde, at målet var at frigive sådant køretøj inden for to år. 

Tesla forsøger i øjeblikket at frigive sin Full Self-Driving beta-software til Amerikanerne, inden slutningen af September.

Det er Teslas plan at når den nye software er frigivet, vil de forbedre den med deres data og de vil forsøge at gøre den flere gange sikrere end menneskelige chauffører for at opnå godkendelse fra de Amerikanske myndigheder til at bruge bilen som et ægte fuldkørende system, indtil nu kræver det dog stadig at føren har et kørekort. 

Kunne du være interesseret i en Tesla?

Gå på udkig på Klimabiler hvor vi har samlet en masse brugte tesla'er.

Se dem her