Med op til 520 miles af EPA-estimeret rækkevidde og så meget som 1.111 hestekræfter går Lucid Air ind på det elektriske bilmarked som meget mere end blot en konkurrent til større elbils producenter som Audi, Tesla og Porsche. 

Deres første model Lucid Air kan prale af en aerodynamisk form, der er funktionel og moderne. Dens rummelige og ekslusive kabine, hjælper den med at leve op til sit navn. Lucid Air blander det praktiske med teknologi, sportslige muligheder og ingen mangel på assistent systemer. 

Lucid siger, at ejere skulle kunne oplade 300 miles (482 km.) på blot 20 minutter med hjælp af en hurtig lader. 

© Lucid

Interiør

Tag ikke fejl af det luksuriøse ydre som Lucid Air tilbyder - det forsætter også inde i bilen. Bilens interiør er udstyret med flotte materialer og banebrydende teknologi. Lucid er specielt stolte af pladsen som bilen tilbyder til passagerene, hvor det er vigtigt at fremhæve pladsen på bagsædet. Hvis standard bagsæder ikke lige er dig, er der også en valgfri opgradering til Executive -bagsædefunktion, der giver dig mulighed tilbagelægning af sæderne for den ultimative komfort. Lucid Air's kabine vil blive prydet af ét stort glas tag, der får det hele til at føles luftigere, derfra navnet. 

© Lucid

Infotainment

Air er udstyret med et sofistikeret infotainmentsystem, der indeholder en stor øvre berøringskærm, og en tabletlignende lavere berøringsskærm, der håndterer yderligere funktioner og kan trækkes tilbage i instrumentbrættet. Lucid siger, at systemets stemmegenkendelsessoftware vil reagere på naturlige talemønstre. Interfacet har også en kunstig assistent, der lærer brugerens foretrukne musik- og klimaindstillinger.

© Lucid

Rækkevidde og batteri 

Lucid Air vil have en rækkevidde på op til 520 miles, hvilket giver den den højeste rækkevidde af enhver elbil på markedet i øjeblikket. Lucid siger, at basismodellen har en anslået kørevidde på 406 miles, hvilket også matcher Touring -modellen. Dream Edition Range -modellen skal køre 520 miles på en enkelt opladning, mens Dream Edition Performance -modellen skulle være god til omkring 471 miles kørsel pr. Opladning. Air har en 113 kWh batteripakke og DC hurtig opladning. Tilsluttet sidstnævnte skal sedanen kunne genvinde 300 miles af rækkevidde på 20 minutter. Nye ejere vil også nyde tre års gratis hurtigopladning på Electrify America-ladestationer. Der er ingen grænse for, hvor mange gange ejere kan oplade deres biler, så længe det bruges til personlige og ikke kommercielle formål.

© Lucid

Lucid Air Dream Edition

Lucid har annonceret de sidste detaljer om deres kommende, og begrænset, Lucid Air Dream Edition. Den kommer i 2 versioner, hvor hver version retter sig mod enten performance eller rækkevidde.

For at fejre den rekordstore officielle EPA rækkevidde på 520 miles (836 km.), vil virksomheden øge antallet af deres Dream edition fra 500 til 520 styk.

Dream Edition kan reserveres I hele Nordamerika nu.

© Lucid

I næste uge vil Lucid være vært for en række Production Preview -begivenheder for en udvalgt gruppe af kunder, medier og andre gæster på sit anlæg i Casa Grande, Arizona.

Under disse begivenheder vil det være muligt at testkøre Lucid Air, hvilket betyder at vi fra i næste uge, kan begynde at få de første rigtige indryk fra forskellige medier. 

Lucid Air er nu ved at være i mål, og man kan snart forvente at se bilen vejene, i hvertfald i USA. Lucid går på elbils markedet med et MEGET interessant produkt - ligesom Rivian også lige er begyndt på med deres nye R1T-model.

© Lucid