Læs om Fords vision for en CO2-neutral fremtid og de nye el-crossovers, der vil bidrage til at opnå dette mål.

 

Ford er på vej med to nye el-crossovers, som er udviklet i samarbejde med Volkswagen. Henholdsvis den nye el-Puma og Mustang Mach-E.

 

Ford har valgt at satse på crossover-modellen, som er populær i alle territorier, og som køberne efterspørger. Ford har allerede bekræftet, at en fuldt elektrisk Puma vil blive lanceret, og at der vil komme to nye el-crossovers i 2024 som en del af en større satsning på i alt ni el-biler.

 

De nye el-crossovers, som vil blive produceret i Fords fabrik i Köln, vil inkludere en mellemstor crossover og en mere sportslig SUV, begge med grundlag i Volkswagen-gruppens EV-hardware.

 

Fabrikken i Köln vil spille en vigtig rolle i Fords fremtidige el-satsning og vil stå for produktionen af mere end 1,2 millioner biler.

 

Ford investerer 1 mia. dollars i en ny elbilfabrik i Köln

 

For at styrke sine europæiske aktiviteter har Ford investeret 1 mia. dollars i sin fabrik i Köln for at skabe en ny produktionslinje for el-biler.

 

Ford har også annonceret, at 100% af deres europæiske biler vil være nul-emissionskompatible, dvs. enten fuldt elektriske eller plug-in hybrid, inden midten af 2026

 

Læs videre nedenfor: 

Ford har også planer om at elektrificere hele deres varebilssortiment med introduktionen af en række nye el-varebiler, hvoraf den første, en Volkswagen MEB-baseret mellemstor crossover, vil blive produceret i Köln fra slutningen af 2023.

 

Ford planlægger at investere i alt 22 mia. dollars i deres europæiske el-satsning frem til 2025, og målet er at blive CO2-neutral i 2035.

 

Fabrikken i Köln spiller en central rolle i dette, og det forventes, at den vil bidrage væsentligt til Fords ambitioner om at blive en førende spiller i el-bilindustrien.