Volkswagen teaser en ny overkommelig, kompakt elbil, som forventes at blive den første i rækken af Volkswagen entry-level biler

 

Volkswagen vil afsløre en ny elbil på et livestream event den 15. marts, som vil være tilgængelig på LinkedIn, YouTube og Twitter. Volkswagen har startet hashtagget #VWforthepeople for at give folk opdateringer om begivenheden. Hashtagget antyder, at Volkswagen er klar til at afsløre en overkommelig bil, sandsynligvis af kompakt størrelse.

 

Volkswagen Passenger Cars har skrevet flere detaljer om eventen på LinkedIn. CEO Thomas Schaefer og design boss Andreas Mindt vil præsentere en ny elektrisk model fra Volkswagen brand, samt introducere det nye design sprog for deres fremtidige modeller.

 

Læs videre nedenfor: 

Rygter om ID.1 og ID.2

 

Rygterne går på, at modellerne vil få navnene ID.1 og ID.2. Den første af de to modeller forventes at blive en hatchback, mens den anden en crossover. Begge modeller vil være Volkswagens kommende entry-level elbiler.

 

Nyt MEB+ arkitektur ID.2

 

ID.2 forventes at blive den første model baseret på Volkswagen Groups opdaterede MEB+ arkitektur. MEB+ vil ifølge rapporter bringe nye LFP (lithium iron phosphate) prismatiske battericeller og ladningshastigheder på op til 200 kW, blandt andre udviklinger.

 

Tidligere ID koncepter

 

Den nye elbil vil være den anden konceptbil, der antyder Volkswagens fremtidige små EV'er efter ID. Life-studiet, der blev afsløret i september 2021. Designet af ID. Life blev ikke godt modtaget i Wolfsburg, og rygterne går på, at den tidligere design boss Jozef Kaban blev bedt om at revidere konceptets stil. Tidligere på året blev han erstattet af Andreas Mindt.

 

Konklusion

 

Den nye Volkswagen-elbil vil blive afsløret på et livestream event den 15. marts og forventes at være den første i rækken af Volkswagen entry-level elbiler. Den nye elbil vil forventes at være baseret på Volkswagen Groups opdaterede MEB+ arkitektur.