FSD Beta og Autopilot-softwarestakke fusioneres i den seneste opdatering

 

Tesla har endelig startet den brede udrulning af Full Self-Driving Beta v11, en betydelig opdatering, der fusionerer Autopilot med Full Self-Driving Beta-softwares.

 

FSD Beta gør det muligt for Tesla-køretøjer at køre autonomt til en destination, der er indtastet i bilens navigationsystem, men føreren skal forblive opmærksom og klar til at tage kontrol til enhver tid.

 

Opdateringen er en vigtig milepæl, da den forventes at fusionere Teslas FSD Beta-software, der primært bruges på veje og bygader, med Teslas Autopilot-softwarestak, der bruges som en niveau 2 førerassistent på motorveje.

 

FSD Beta er stadig en niveau 2 førerassistent, på trods af dets navn, da ansvaret ligger hos føreren og ikke Teslas system. Programmet har haft nogle tilbageskridt i køreevner i tidligere opdateringer.

 

Læs videre nedenfor:

Selvom over 400.000 Tesla-ejere i Nordamerika er med i programmet, har mange endnu ikke modtaget betydelige opdateringer, da opdateringen har været fanget i tests inden for Teslas lukkede flåde siden november 2022.

 

Mens Elon Musk har udtalt, at opdateringen inkluderer mange nye neurale netværk, er det vigtigt for forbrugerne, da det forventes at fusionere de to softwares.

 

FSD Beta 11 er nu gradvist ved at blive udrullet til flere køretøjer i Nordamerika. Tesla-ejere, der har FSD Beta, rapporterer, at de har modtaget opdateringen i weekenden, men den er stadig i gang med at blive udrullet gradvist.