Introduktion

Tesla har nu annonceret deres planer om en ny $3.5 milliarder dollar fabrik i Nevada, der skal producere Semi-lastbilen. Nevadas guvernør, Joe Lombardo, har bekræftet annonceringen og vil deltage i ceremonien sammen med Tesla-ledelsen.

Forventningerne blev overskredet

Længe troede man, at produktionen af Semi-lastbilen ville flytte til Giga Texas-fabrikken efter at lavvolumenproduktionen var begyndt i slutningen af 2022 på et privat sted i nærheden af Gigafactory Nevada. Men det ser nu ud til, at Tesla har andre planer, og at denne nye fabrik i Nevada kommer som en overraskelse.

Nevada inviterer til vækst

Guvernør Joe Lombardo sagde i sin tale, at Nevada ønsker at være et pro-business og pro-development state, og inviterer til udvikling og vækst inden for flere brancher.
Han er glad for at kunne for at kunne producere deres el-lastbil, Tesla Semi, i større volumen end tidligere antaget. 

Teslas planer i Nevada

Men det ser nu ud til, at Tesla har andre planer, da en officiel meddelelse om åbningen af en ny fabrik på $3.5 milliarder i det nordlige Nevada til produktion el-lastbilen, Tesla Semi, er forestående.

Ifølge Nevada's guvernør, Joe Lombardo, som i sin tale den 23. januar til Nevadas Assembly og Senate sagde, at Tesla har planer om at investere i en fabrik på $3.5 milliarder i staten Nevada, og vil offentliggøre dette i dag, den 24. januar.

 

Guvernør Joe Lombardos tale, der er blevet offentliggjort af The Nevada Independent og er blevet opsamlet af Sawyer Merritt, indeholdt også en sektion kaldet "Genoprettelse af Nevadas rygte som en pro-business, pro-udviklingsstat". I denne del af talen sagde Lombardo, at Nevada tilbyder en invitation til pro-udvikling for udvidelse af nye erhverv og industri.

 

Se Tesla Semi nærmere nedenfor 

Galleri