Polestar meddelte tirsdag (28.09), at selskabet vil gå på børsen med deres firma SPAC og de vil have en værdi ansættelse på $20 milliarder, samtidig gav Polestars administrerende direktør Thomas Ingenlath detaljer om to af producentens kommende biler. 

I 2022 lanceres Polestar 3, Polestars flagskibsmodel som kommer som en fuld elektrisk SUV, der vil ligne Volvos kommende XC90. Ifølge rapporter vil Polestar 3 være på størrelse med en XC90 og dele den samme platform, men stylingen på Polestar 3 vil være mere aerodynamisk. Polestar 3 vil koste fra $88.000, der er Ingen danske priser endnu. Polestar 3 er beregnet til at gå i konkurrence med andre premium SUV'er.

Polestar 4

Polestar fortalte også om deres kommende og mere pris-overkommelige, Polestar 4. Polestar 4 bliver en elektrisk SUV og forventes lanceret i 2023. Bilen skal appellere til et større marked, grunden dens lavere pris. Ingenlath siger, at Polestar 4 sigter mod en startpris på $52.500.

Polestar 4 vil være mindre end 3'ern og vil have en coupe-lignende taglinje. Ifølge rapporter vil begge biler dele den samme motor som skulle lyde på at være på 402-hestekræfter med dobbeltmotorkonfiguration. 

Polestar 4 kan sammenlignes med Volvo's version af C40 Recharge og vil konkurrere på markedet med biler som Tesla Model 3.

I følge rapporter vil de kommende Polestar's ikke blive bygget på C40's og Polestar 2's CMA-platform, men i stedet på en ny platform kaldes SEA.