Designændringer

Polestar har lavet flere designændringer i den nye udgave af Polestar 2, inklusiv en ny SmartZone frontpanel, som er inspireret af Polestar 3 SUVen. Panellet huser bilens frontkamera og radar. Derudover er de 20-tommer forgænger alufælge i Performance Pack blevet opdateret for at matche Polestar 3. Standard 19-tommer fælge er nu også tilgængelige med Michelin all-season dæk.

Nyt powertrain

Polestar 2 får nu nye motorer og inverteres, som giver både øget effektivitet og performance. Den enkelte motor-variant er nu RWD og er drevet af en ny permanent magnet motor og silicon carbide inverter.

 

Motoren leverer nu 295 hestekræfter og 489 Nm drejningsmoment. Dette er en signifikant øgning på 67 hestekræfter  og 160 Nm i forhold til den tidligere FWD model. Polestar 2 RWD accelererer nu fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder, en forbedring på 1,1 sekunder. RWD varianten får også en ny og større 82-kWh batteripakke.

Dual Motor-varianten

Polestar 2 Dual Motor-varianten får også opgraderinger i form af to nye motorer, som giver mere power, drejningsmoment og RWD. Det tidligere 78-kWh batteri bruges stadig.

 

Samlet set producerer motorerne nu 415 hestekræfter og 739 Nm- en stigning fra den oprindelige 402 hestekræfter og 659 Nm. Dette resulterer i bedre trækkraft, højere effektivitet og bedre performance. 0-100 km/t accelereres nu på 4,3 sekunder eller 4,1 sekunder med Performance Pack, som har en lavere ydelse på 449 hestekræfter. Performance Pack kan købes som en over-the-air software opgradering til alle Dual Motor biler.

Effektivitetsforbedringer

For at øge effektiviteten kan forakslen nu slås fra helt, når den ikke er nødvendig, og genaktiveres, når føreren ønsker mere power. Polestar forventer også forbedringer i rækkevidden for begge powertrain-variantene på grund af optimering af power levering fra de kraftigere motorer.

 

For Dual Motor-varianten forventer Polestar en EPA-estimeret rækkevidde på op til 434 km, en forbedring på 16 km.

 

Takket være den nye 82-kWh batteripakke, forventer Polestar også en rækkeviddeforbedring på 48 km for RWD varianten.