Københavns Kommune og OK tager skridtet mod en mere bæredygtig fremtid med opstilling af nye ladestandere.

 

Københavns Kommune har netop offentliggjort, at OK a.m.b.a. er blandt de tre vindende operatører, der skal stå for opstillingen af 170 nye ladestandere til elbiler i hovedstaden.

 

Den grønne omstilling af transportsektoren i Danmark fortsætter dermed med en hastighed, der kan mærkes.

 

Behovet for ladeløsninger stiger markant i takt med det øgede antal elbiler i København. Udbuddet af normalladere var fokuseret på kriterier som pris, etableringstid, bæredygtighed og miljø samt lejeafgift for arealerne, og syv operatører bød ind på opgaven.

 

OK a.m.b.a. er en af de tre operatører, der blev udvalgt som vindere, og de ser frem til at bidrage til den grønne omstilling af bilparken i København.

 

De 170 nye ladestandere vil blive opdelt i 12 delkontrakter, hvor hver operatør skal stå for opstillingen af et antal ladestandere. Clever A/S, OK a.m.b.a. og EV Infra Denmark Aps har hver vundet fire delkontrakter, der samlet set vil give København 162, 170 og 165 nye ladestandere.

 

Læs videre nedenfor:

Det er en milepæl i den danske grønne omstilling af transportsektoren, og det vil være med til at gøre det nemmere for både pendlere og københavnske elbilister at finde ladeløsninger i hovedstaden.

 

Det er også en vigtig investering for miljøet og for beboerne i København, der vil opleve mindre luftforurening og mindre trafikstøj på vejene.

 

OK a.m.b.a. er stolte af at være en del af denne positive forandring og glæder sig til at bidrage til den grønne omstilling af transportsektoren i Danmark.