Der går ikke mange dage uden Apple-rygter dukker op, men det er sjældent at det omhandler biler. I følge rygter er tech giganten, Apple, i øjeblikket i Asien for at møde repræsentanter fra Toyota for at diskutere et potentielt partnerskab. Apple's mål er at finde en solid partner fra de mange bil firmaer, verden over, i et forsøg på at kunne lancere deres første produktionsbil i 2024. 

Der er ikke mange detaljer at finde om deres nye iCar, og i rygterne er der ikke at finde en dato for hvor og hvornår de to partnere skal mødes. Én ting der dog er mere sikkert, er at de to parter skal diskutere batteriforsyningen. Den nye Apple bil bliver, efter sigende, fuld elektrisk. 

Tilbage i August skulle Apple have haft et møde med det sydkoreanske firma, SK Group og LG Electronics, hvor fokus også var p batteriforsyningen.  Andre virksomhed som Apple også har haft kontakt med, lyder efter rygterne på; Nissan, Magna, Hyundai og flere.

Apple vil gerne kunne producere deres første elbil i 2024, og i øjeblikket er fokus for Apple på at få forsyningskæden til at hænge sammen. I følge rygter skulle Apple også være i gang med at designe en ny generation af batteridesigns, som kunne være revolutionerne. 

Det er spændene hvad Apple har i ærmet, og om rygterne om en iCar holder stik...