Canoos længe ventede elektriske pickup vil ikke være den første af producentens elbiler, der kommer på markedet. Den ære får deres nye “Lifestyle Vehicle”, som du kan forudbestille nu og med levering i slutningen af 2022. Der er dog ikke en dansk lanceringsdato.

Deres 350 hestekræfters, “Lifestyle Vehicle”, som er baseret på den samme base som Canoos andre elbiler, vil have en rækkevidde på op til 400 km. Virksomheden, som kalder denne model en “hems på hjul", siger, at den kan rumme alle, ligefra adventure rejsende til hele familier i den op til 188 kubikfod kabine.

“Lifestyle Vehicle” kommer i fire versioner: en to personers model, en fem personers base-udgave og syv-personers Premium og Adventure variant.

Canoo

Deres 2 personers model er blevet designet til at betjene adventure rejsende eller forretningsdrivende med et 80kwh batteri, en lastkapacitet på omkring 650 kg. og rigelig plads til bagage. 

Base-udgaven kommer i tre farver og kan nå en batterikapacitet på 80 procent på 28 minutters opladningstid, ved hjælp af hurtig opladning - Dette gør den ideel til familier på farten.

Canoo

De førsteklasses funktioner i premium-udgaven af ​​Lifestyle Vehicle inkluderer syv sæder, en luftrensende wellness-pakke, ambient belysning og et opgraderet lydsystem med 17 højttalere. 

Adventure-modellen udvides med mere alsidige opbevaringsplads, der inkluderer tagbøjler og et anhængertræk, der kan trække op til 900 kg. Denne fås i en eksklusiv mørkegrøn farve og inkluderer en led lysstang og andet tilbehør, der er specielt lavet til køretøjet i denne variant.

Alle fire modeller har sidevinduer og panoramaglastag. Den firedørs har også “Canoos Drive-By-Wire” overvågningssoftware" for ekstra sikkerhed, samt 12 airbags placeret i hele kabinen.

Canoo