Den populære elbil har fået subtile opdateringer både indvendigt og udvendigt, men det er stadig uklart, hvornår den vil være tilgængelig for kunder i Europa.

 

Volkswagen har netop afsløret den faceliftede variant af deres ID.3, som var den første model i deres ID-familie af elbiler. Trods VWs egen betegnelse af det som anden generation, er det en mild opdatering, selv efter deres konservative standarder.

 

Udvendigt er opdateringerne meget subtile men giver ID.3 et mere iøjnefaldende udtryk. Den mest synlige ændring er den mere aggressive forkofanger med større luftindtag til køling.

 

Andre ændringer inkluderer nye lys signaturer for LED-forlygter og baglygter - nu er baglygterne også tændt i bagagerummet - nye aerodynamisk-optimerede alufælge, en sort tag med mat-sølv trim på kanterne og nye farver inklusive Dark Olivine Green iridescent metallak.

 

Indvendigt ligner ID.3 stadigvæk sig selv, men Volkswagen har implementeret adskillige kunders forslag. Dørpanelerne er blevet omformet for at inkludere blødere og større overflader med mere generøse håndstøtter. Kabinen i ID.3 er nu helt fri for dyr og består af en høj andel af genbrugsmaterialer.

 

Læs videre nedenfor: 

Infotainmentsystemet har også fået en række opdateringer, herunder en mere klar og informativ opladningsmenu, der nu er placeret på øverste niveau af hovedskærmen. .

 

Opdateringerne i assistentsystemerne inkluderer brug af sværmdatabehandling i Travel Assist-funktionen, mens Park Assist Plus med hukommelsesfunktion tillader automatisk hentning og brug af gemte parkeringsmanøvrer.

 

Teknisk set er der ikke sket ændringer i den bageste monterede elmotor med en effekt på 201 hk og et drejningsmoment på 310 Nm. Batteripakkerne på 58 kWh og 77 kWh er stadig tilgængelige med samme WLTP-rækkevidde.

 

Det større batteri muliggør en rækkevidde på op til 546 km i ID.3 Pro S, mens det mindre batteri tilbyder 426 km i ID.3 Pro. Volkswagen har udtalt, at de planlægger en mindre batteripakke i fremtiden, men uden yderligere detaljer.

 

Det er ikke offentliggjort, hvornår den faceliftede ID.3 vil blive tilgængelig for kunder i Europa, men Volkswagen har bekræftet, at produktionen vil starte i løbet af sommeren 2021.

 

Se den faceliftede VW DI.3 nedenfor: 

Galleri